Foodie 
Ets un apassionat/da del bon menjar i el bon beure?
Quan tastes un vi ja t’imagines amb què el podries acompanyar?
Si és així, no et perdis les experiències per a foodies que ofereixen els cellers de la ruta del vi.



Visita guiada a les oliveres i al molí d’oli seguida d’un tast sensorial dels olis monovarietals i un tast dels vins ecològics del celler.



Propostes de diferents degustacions temàtiques a escollir: vermuts amb patates i fruits secs, vins blancs amb trapatxo, vins negres amb formatges o vins dolços amb pastes tradicionals.



Quina millor manera que començar un dia de calçotada amb una ruta a peu per les vinyes i camps de calçots, una visita a la Catedral del vi i un tast comentat de 3 vins i caves amb un Snack km.0.



Tast de quatre vins amb una proposta de maridatge gastronòmic pensada per comprendre el caràcter dels vins de la DO Tarragona i la seva vinculació amb el territori.



Passeig en carruatge de cavalls per Masmolets i rodalies, tast de vins a peu de vinya, visita al celler i esmorzar de verema al pati del celler.



Visita al celler complementada amb un àpat de productes locals de Rasquera (embotits, formatges, pastisseria...) maridats amb diferents vins.



Visita al celler combinada amb un taller d’elaboració de formatge. Al final es fa un tast de vins amb productes locals i formatges de llet de cabra de diferents temps de curació.



Activitat que comença amb un passeig entre vinyes, segueix amb la visita a la Catedral del vi de Nulles i acaba amb un maridatge de dos vins i dos caves amb embotits i formatges catalans.



Experiència per descobrir un fragment de la ruta “Pels camins de l’Alt Camp: Turons farcits de vinyes” i elaborar a continuació sushi amb els pàmpols. Inclou un tast de vi ecològic.



Recorregut per la història vitivinícola del celler modernista completat amb un tast de xocolata harmonitzat amb els caves més representatius de Castell d’Or.



Experiència d’estiu per degustar els vins del celler amb diferents tapetes gastronòmiques i música en directe (divendres i dissabtes de 20h a 23h).